Jag har idag skrivit ett inlägg om bästa aktierna för nybörjare som till och med blev en permanent flik/sida här på bloggen.

Jag tycker att investmentbolag är givet för nybörjare att grunda portföljen med. På sidan ”Bästa nybörjaraktierna” utvecklar lite mer om mina tankar och hur investmentbolag fungerar. Det finns även tips på olika bolag att titta vidare på.

Jag har även börjat läsa ”Bli grymt rik på aktier” av Anders Haskel. Bara hunnit ett par sidor än så länge, men känns som att det är något jag kommer rekommendera när jag är färdig!

Trevlig söndag!

Samarbetsänkar & Investeringstips:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Aktiefeed.se - Alla aktiebloggar samlade på en plats!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Indexfonder.info - Information och fakta om indexfonder!
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

Comments are closed.