Vill du börja investera automatiskt?

Jag använder Lysas fondrobot för en del mina investeringar.

Lysa fondrobot
5/5
 • Automatisera ditt sparande & investeringar
 • Låt dina pengar växa samtidigt som du gör annat
 • 4,9 av 5 i betyg på Trustpilot
 • Gör som över +8000st andra, prenumerera på mina aktietips:

Dagens tips, se digitala vinnarna: Bahnhof, Avensia, B3IT och Zalaris !

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Börjar med att förtydliga att detta inlägg är inte sponsrat av varken SvD Börsplus eller Finwire, bra tjänster/produkter förtjänar dock att bli rekommenderade och här kommer dagens tips:

Idag har Finwire livesänt SvD Börsplus temadag med “Digitala vinnare” (se videoklippet längre ner), jag kom precis hem från jobbet och har i skrivande stund precis tittat på Bahnhofs presentation. Bahnhof känns spontant mycket intressant som verkar på en marknad med mycket stark underliggande tillväxt.

Bolagen som presenterar sig och svarar på frågor i programmet är:

 • Bahnhof
  Bahnhof erbjuder internet- och telefonitjänster till privatpersoner och företag, samt är en aktör inom hosting (serverdrift med totalansvar) och co-location i serverhallar. Bahnhofs stamnät ansluter direkt till de största europeiska internetknutpunkterna i Amsterdam, London och Paris.
  Läs mer om Bahnhof hos Avanza!
 • B3IT
  B3IT är en koncern med flera självständiga dotterbolag med inriktning mot olika specialistområden inom IT och Management.
  Läs mer om B3IT hos Avanza!
 • Avensia
  Avensia är ett nordiskt expertbolag inom e-handel. Verksamheten bedrivs under varumärket Avensia och omfattar rådgivning, produktutveckling samt leverans av kompletta e-handelssystem. Bland kunderna finns några av Nordens största handelsföretag.
  Läs mer om Avensia hos Avanza!
 • Zalaris
  Zalaris erbjuder full outsourcing av affärsfunktioner inom lön och HR till verksamheter i Norden, Baltikum och Polen. Våra lösningar ger fördelar för våra kunder som därmed kan agera med gemensamma landsövergripande löne- och HR processer.
  Läs mer om Zalaris hos Avanza!

Det är nu dags för en tidig middag innan jag ska iväg för att träna. Givetvis ska jag titta vidare på nästa presentation, Zalaris, medan jag äter. Återkommer med kommentarer om bolagen ikväll eller under morgondagen. Se gärna klippet nedanför och lämna en kommentar om bolagen! 

SvD Börsplus temadag –  “Digitala vinnare”

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se