Läs disclaimer & annonspolicy längst ned på sidan.

Dagens tips, se digitala vinnarna: Bahnhof, Avensia, B3IT och Zalaris !

Börjar med att förtydliga att detta inlägg är inte sponsrat av varken SvD Börsplus eller Finwire, bra tjänster/produkter förtjänar dock att bli rekommenderade och här kommer dagens tips:

Idag har Finwire livesänt SvD Börsplus temadag med ”Digitala vinnare” (se videoklippet längre ner), jag kom precis hem från jobbet och har i skrivande stund precis tittat på Bahnhofs presentation. Bahnhof känns spontant mycket intressant som verkar på en marknad med mycket stark underliggande tillväxt.

Bolagen som presenterar sig och svarar på frågor i programmet är:

 • Bahnhof
  Bahnhof erbjuder internet- och telefonitjänster till privatpersoner och företag, samt är en aktör inom hosting (serverdrift med totalansvar) och co-location i serverhallar. Bahnhofs stamnät ansluter direkt till de största europeiska internetknutpunkterna i Amsterdam, London och Paris.
  Läs mer om Bahnhof hos Avanza!
 • B3IT
  B3IT är en koncern med flera självständiga dotterbolag med inriktning mot olika specialistområden inom IT och Management.
  Läs mer om B3IT hos Avanza!
 • Avensia
  Avensia är ett nordiskt expertbolag inom e-handel. Verksamheten bedrivs under varumärket Avensia och omfattar rådgivning, produktutveckling samt leverans av kompletta e-handelssystem. Bland kunderna finns några av Nordens största handelsföretag.
  Läs mer om Avensia hos Avanza!
 • Zalaris
  Zalaris erbjuder full outsourcing av affärsfunktioner inom lön och HR till verksamheter i Norden, Baltikum och Polen. Våra lösningar ger fördelar för våra kunder som därmed kan agera med gemensamma landsövergripande löne- och HR processer.
  Läs mer om Zalaris hos Avanza!

Det är nu dags för en tidig middag innan jag ska iväg för att träna. Givetvis ska jag titta vidare på nästa presentation, Zalaris, medan jag äter. Återkommer med kommentarer om bolagen ikväll eller under morgondagen. Se gärna klippet nedanför och lämna en kommentar om bolagen!

SvD Börsplus temadag – ”Digitala vinnare”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.