Investera pengar i aktier och fonder

Jag har blivit omnämnd på flera av Sveriges största ekonomi- och företagarsajter:

Jag älskar att få mina pengar att växa och har investerat i +10 år. Jag arbetar hårt för att kunna hjälpa dig som besökare på Västkustinvesteraren att lyckas med samma sak! 

Jag grundade Västkustinvesteraren.se 2015 och idag är sajten en av Sveriges största plattformar för investeringar med +1.200.000 unika besökare sedan starten.

Jag skickar gärna mina investeringstips varje vecka direkt till din inkorg!

Anton Gustafsson-Västkustinvesteraren
Anton Gustafsson

Du hittar alla artiklar på bloggen här.

Se min Youtube-video där jag hjälper dig att komma igång med aktier för nybörjare.

Här hittar du alla artiklar om att investera pengar och hur du kan förbättra din privatekonomi.

Aktier har varit en av de absolut bästa tillgångarna du har kunnat äga historiskt sett. Varför skulle man inte vilja äga aktier i bra bolag och ta del av framtida vinster och värdeökningar? Läs mer om hur du kan köpa aktier.

Det blir allt mer populärt med trading och daytrading. Här nedanför har jag samlat alla artiklar på bloggen kring just olika strategier, nyckelord och annat som kan vara bra att känna till för dig som ville komma igång.

Aktieblogg om att investera pengar

Välkommen till Västkustinvesteraren.se. Det här är en av Sveriges största aktiebloggar där jag delar med mig av mina tankar, åsikter och tips när det kommer till att investera pengar i aktier och fonder. Det förekommer även att jag skriver om alternativa investeringar så som kryptovaluta och P2P-lån.

Jag har skrivit många omdömen, recensioner och tester av olika plattformar för investeringar och liknande tjänster. Läs gärna mina åsikter i artiklarna här nedanför. Jag har skrivit mycket om bl.a. olika fondrobotar och robotrådgivare.