Jag söker negativa åsikter & upplevelser om Lendify

Disclaimer: När du köper en produkt eller öppnar ett konto genom mina länkar erhåller jag en finansiell ersättning från respektive partner. Läs disclaimer och annonspolicy längst ner på sidan.

lendify

Jag har 10 000 kr investerat i 39st olika lån genom Lendifys plattform som ett test på hur tjänsten fungerar. Kapitalet har växt till 10 795kr och snittar en årsavkastning om 7,33% (8,62% sedan start).

Jag är själv mycket nöjd med tjänsten och är nu intresserad av att investera mer kapital. Av dessa 39 st lån så är det endast en låntagare som släpar med återbetalningar sedan september(!). Lendify som bolag och tjänst utvecklas hela tiden och har t.ex. öppnat en “lånebörs”/marknad där du kan sälja din låneportfölj eller köpa andras. Jag har testat att köpa en portfölj innehållande 4st lån. Allt gick mycket smidigt efter att du bara klickat på köpknappen.
Läs mer om den nya andrahandsmarknaden på Lendify.se!

Nu vill jag bli nerplockad på jorden och söker därför negativa åsikter och upplevelser från er läsare. Varför bör jag inte investera mer kapital genom Lendify? Kommentera gärna här nedanför så andra läsare också kan ta del av åsikterna!