Min aktieblogg

Min aktieblogg

Följ min aktieblogg för att ta del av alla köp, sälj och tankar jag har kring börsen. Jag förvaltar tre aktieportföljer samtidigt som jag försöker hitta tid till att driva tre aktiebolag. Totalt eget kapital en bit över +2,000,000 miljoner kronor. Aktiebloggen har i sin tur +1,200,000 sidvisningar sedan starten 2015.

Min aktieblogg om aktier, fonder, börsen och privatekonomi

Min aktieblogg används som en ”dagbok” där jag antecknar mina olika tankar, beslut och investeringar som görs på börsen och i onoterade bolag. Jag är övertygad om att fler unga människor behöver inspiration för att ta tag i sitt sparande så jag hoppas att kunna bidra med detta. 

När jag startade bloggen 2015 hade jag en vanlig lön 25,000 kr i månaden och drev 1,5 bolag som gick relativt dåligt (förlust). Dagens läge ser mycket annorlunda ut då vi har tagit ett par bra beslut när det gäller branding och produktutbud. Numera ligger lönen på 40,000 kr (brutto) och vi (tre personer) ser ut att kunna göra en vinst i bolaget på 1,000,000 kr (2019). Vi har dessutom startat upp ytterligare ett bolag som ser lovande ut men kräver 1-2 år innan det kan visa någon nämnvärd vinst. Utöver det så har jag ett helägt litet aktiebolag som används som holdingbolag och ett par mindre saker som görs på kvällar och helger. Redovisar en vinst på 150,000-200,000 kr i vinst per år.

Letar du efter en “hardcore-sparar-blogg” så har du kommit fel. Jag sparar visserligen 30% av lönen på börsen och totalt runt 45% av lönen om alla olika sorters sparande slås ihop. En fast summa ligger som en automatisk överföring till Avanza bank varje månad och det gör att du anpassar ditt konsumerande efter de tillgångar som finns kvar och tillgodo. Det är ett av de bästa spartipsen som finns enligt mig.

Mitt mål är att vara helt öppen med siffror och annat som kan vara intressant för dig som läsare. Därför kommer jag att driva min aktieblogg anonymt.

Aktieblogg för investeringar genom bolag och privat sparande

Min aktieblogg används som en plattform där jag skriver av mig varje månad om köp, försäljningar och andra tankar kring börsen och investeringar. Är du intresserad av att se mina målsättningar och mina tre aktieportföljer så hittar du dessa på startsidan av bloggen eller i länken här nedanför.
Alla aktieinnehav och målsättningar!

Jag använder mig av annonser och samarbetslänkar på bloggen för att finansiera tiden jag lägger ner på att skriva. Är ni intresserade av att synas på min aktieblogg i form av annonsering eller länkbyte? Tveka inte att kontakta mig så löser vi detta på något smidigt sätt!

Aktieblogg

Följ min aktieblogg

Glöm inte att följa mig  och min aktieblogg på Twitter (@vastkust_invest) för att inte missa några nyheter &  inlägg. Du kan även prenumerera på mitt nyhetsbrev längst ner på sidan!

avanza aktieblogg

Västkustinvesterarens aktieblogg är 1 av 13 aktiebloggar som finns listade på Avanza.se