Läs disclaimer & annonspolicy längst ned på sidan.

Öppna ett gratis konto hos eToro – Jag visar dig hur du gör 2022

Öppna ett konto på eToro

eToro är en av världens ledande tradingmäklare som erbjuder handel med allt från CFD:er, aktier till valutor. Tradingmäklaren erbjuder väldigt mycket för den som vill testa på trading.

I denna artikel berättar jag hjälpa dig öppna ett konto på eToro för du ska kunna börja med trading.

Nu kör vi!

1. Besök eToro.com hemsida och registrera dig helt gratis

Hur öppnar man ett konto på eToro? Det är busenkelt att öppna ett konto. Klicka på länken här nedanför och det kommer ta dig till eToros hemsida

I fältena, skriv in all nödvändig information och tryck sedan på “Skapa konto”. Gå därefter till din inkorg för att verifiera din identitet.

etoro-logo
5/5
Disclaimer: 78% av privata investerare förlorar pengar med den här aktören.

2. Se över vad eToro har i sitt stora utbud och bestäm vad du vill börja handla

När du har skapat ett eToro konto kan du sätta in pengar för handel med CFD:er eller aktier. CFD handel på eToro är lockande för många, men man måste komma ihåg att just CFD:er är komplexa instrument, och komplexa instrument kräver kunskap. Annars finns det hög risk att förlora pengar.

3. Använd eToros gratis utbildningsmaterial

Med all handel på marknaden finns det en risk att förlora pengar på grund av flera olika orsaker. Avkastning är ingen garanti. Därför är det bra att ta del av det utbildningsmaterial som finns på eToro.

Om du till exempel handlar med CFD är det viktigt att du förstår hur CFD-handel och CFD:er fungerar för att få bättre framtida resultat. Dessutom lär du dig annat, såsom vad copy trading är och hur man kan vinna eller förlora pengar på grund av hävstång. 

Om man inte tar del av materialet får man ta den höga risken och då finns det ju en risk att snabbt förlora pengar, oavsett om det gäller handel med CFD eller aktie på eToro.

4. När du har valt något du vill handla så börjar du med att ta en position

Att köpa på eToro är enkelt. Välj vad du vill köpa, ange antalet du vill köpa och vilket pris du är villig att betala. Tryck sedan på köpknappen.

5. När du är klar så säljer du och stänger din position

När du vill sälja, endera för att få vinst eller minska förlust, är det bara att välja vilken tillgång du vill sälja, ange antalet och till vilket pris du vill sälja tillgången. Kom ihåg att det inte finns någon garanti för framtida prisförbättring. I stället är det ibland bättre att sälja. De som inte säljer när de borde förlorar ofta pengar när de handlar, speciellt på grund av hävstång.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.