LOADING

Type to search

Tags:

Tessin – Terasslägenheter på Kungsholmen

Share

tessin-kungsholmen investera

Axxonen Properties är tillbaka med ytterligare ett projekt som ska finansieras genom Tessin. Denna gången handlar det om ett så kallar “Premium-projekt” där ett 30-tal takbostäder uppförs på Kungsholmen.

Projektet i korta drag:

 • Investeringens löptid: 18-24 månader
 • Årlig avkastning om 9,00%
 • Investeringsslag: Lån
 • Dagar kvar att investera: 5
 • När jag skriver detta inlägg så har 34% redan hunnit bli förhandsbokat/reserverat av lånet

Projektets styrkor:

 • Unikt läge på Kungsholmen
 • Möjlighet för juridisk person att köpa lägenheterna
 • Gedigen erfarenhet av exklusiva projekt i Stockholms innerstad

Läs mer om projektet på Tessin.se!

Jag skriver detta korta inlägg under lunchen och har inte hunnit läsa på själv om projektet. Tessin har en, för min del, dålig tendens att släppa projekten på förmiddagar och det gör det svårt att få tid till att läsa på ordentligt. Däremot är jag mycket intresserad av att höra vad ni tycker om projektet så gå in och läs på för att sedan lämna en kommentar här nedanför! 


Inlägget är inte sponsrat men innehåller en samarbetslänk till Tessin.se

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

You Might also Like

1 Comment

 1. Lars D maj 19, 2017

  Kommentaren blir som vanligt när det handlar om Tessin – begränsad uppsida samtidigt som vi finansiärer tar hela risken. Om man fick vara med fullt ut och dela på vinsten av liknande fastighetsprojekt skulle det vara intressant men med maximal förtjänst om 9% och risk att förlora 100% avstår jag. Tessins upplägg – snyggt paketerat – får det att vända sig i magen faktiskt. Hälsar Lars D

  Svara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *