Vilken bloggare hade fått förvalta ditt kapital?

Disclaimer: När du köper en produkt eller öppnar ett konto genom mina länkar erhåller jag en finansiell ersättning från respektive partner. Läs disclaimer och annonspolicy längst ner på sidan.

AKTIEBLOGGAR

Idag satt jag i bilen påväg hem från jobbet och började fundera på vem av alla mina bloggkollegor/Twitter-profiler hade jag velat skulle förvalta mitt kapital? Jag har en favorit som i de flesta fall känns mer påläst jämfört med många andra, och framförallt jämfört med mig själv när det kommer till bolagen i sin portfölj. Jag väntar med att nämna min favorit till nästa inlägg, för idag vill jag få hjälp från er läsare utan att påverka er innan!

Låt säga att du har en miljon kronor som ska investeras i värdepapper och du måste låta någon av bloggarna/Twitter-profiler i listan nedanför låta sköta kapitalet till 100%. Föreställ dig även att det är så gott som hela ditt totala kapital som är över efter boende och en mindre reservbuffert. Vem hade du valt?
Mannen som äger fler bolag än flera fonder och ger dig löpande utdelningar varje månad? Eller kanske mannen som inte är helsåld på diversifieringens styrka och håller portföljen till 5-6 bolag för att, förhoppningsvis, kunna maximera avkastningen? Eller är det kanske kvinnan som endast investerar i jämställda bolag?

UPDATE: Några läsare får Error när de har röstat och jag har tyvärr inte hittat någon lösning. Om någon av er har en idé om hur jag kan lösa detta så får ni gärna höra av er!

Gör din röst hörd och rösta på den bloggare/Twitter-profil som hade fått förvalta ditt kapital:

[yop_poll id=”3″]

Förmodligen har jag glömt några som verkligen förtjänar en plats i listan och ber om ursäkt för detta i förväg.

RETWEETA GÄRNA!

Läs mer & följ mig: