LOADING

Type to search

Vilken bloggare hade fått förvalta ditt kapital?

Share

Idag satt jag i bilen påväg hem från jobbet och började fundera på vem av alla mina bloggkollegor/Twitter-profiler hade jag velat skulle förvalta mitt kapital? Jag har en favorit som i de flesta fall känns mer påläst jämfört med många andra, och framförallt jämfört med mig själv när det kommer till bolagen i sin portfölj. Jag väntar med att nämna min favorit till nästa inlägg, för idag vill jag få hjälp från er läsare utan att påverka er innan!

Låt säga att du har en miljon kronor som ska investeras i värdepapper och du måste låta någon av bloggarna/Twitter-profiler i listan nedanför låta sköta kapitalet till 100%. Föreställ dig även att det är så gott som hela ditt totala kapital som är över efter boende och en mindre reservbuffert. Vem hade du valt?
Mannen som äger fler bolag än flera fonder och ger dig löpande utdelningar varje månad? Eller kanske mannen som inte är helsåld på diversifieringens styrka och håller portföljen till 5-6 bolag för att, förhoppningsvis, kunna maximera avkastningen? Eller är det kanske kvinnan som endast investerar i jämställda bolag?

UPDATE: Några läsare får Error när de har röstat och jag har tyvärr inte hittat någon lösning. Om någon av er har en idé om hur jag kan lösa detta så får ni gärna höra av er!

Gör din röst hörd och rösta på den bloggare/Twitter-profil som hade fått förvalta ditt kapital:

[yop_poll id=”3″]

Förmodligen har jag glömt några som verkligen förtjänar en plats i listan och ber om ursäkt för detta i förväg.

RETWEETA GÄRNA!

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

You Might also Like

5 Comments

 1. Per april 10, 2017

  @ValueGARP eller @NemCapSe

  Svara
 2. Bertil april 11, 2017

  Labull

  Svara
 3. A april 11, 2017

  nemcap

  Svara
 4. KronanTill Miljonen april 11, 2017

  Hade nog valt Kronan till Miljonen. Men då han inte är med får det bli Aktiepappa 🙂

  Svara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *