LOADING

Type to search

Bästa aktierna för nybörjare

Share

Jag har idag skrivit ett inlägg om bästa aktierna för nybörjare som till och med blev en permanent flik/sida här på bloggen.

Jag tycker att investmentbolag är givet för nybörjare att grunda portföljen med. På sidan “Bästa nybörjaraktierna” utvecklar lite mer om mina tankar och hur investmentbolag fungerar. Det finns även tips på olika bolag att titta vidare på.

Jag har även börjat läsa “Bli grymt rik på aktier” av Anders Haskel. Bara hunnit ett par sidor än så länge, men känns som att det är något jag kommer rekommendera när jag är färdig!

Trevlig söndag!

Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1