LOADING

Type to search

SaaS aktier – 21 spännande bolag 2019

Västkustinvesteraren april 24, 2019

Indexfonder – här är bästa indexfonderna 2019

Västkustinvesteraren mars 24, 2019

Snart säljer jag förmodligen allt i Privata aktieportföljen

Västkustinvesteraren mars 12, 2019

Två nya innehav med +6,00% direktavkastning

Västkustinvesteraren mars 2, 2019

Stabila utdelningsbolag

Dividend ALL-STARS är en ny bloggserie av mig här på www.västkustinvesteraren.se. Varje avsnitt/inlägg kommer att handla om ett bolag som har visat stadig utdelningshistorik och som kan vara något för en utdelningsportfölj.
Inläggen kommer vara utformade för att inspirera er läsare att leta nya bolag. Även om jag själv skulle äga några av aktierna så vill jag aldrig rekommendera någon annan att köpa aktien. Läs alltid på om varje bolag själv innan ni köper aktier i bolagen jag skriver om!

Första inlägget skrevs 22 januari 2016, ni finner listan av alla avsnitt nedanför:

Nu önskar jag givetvis att ni tipsar om bolag som jag kan skriva om, gärna här nedanför i kommentarsfältet!
Utdelningshistorik uppmuntras!