SaveLend avgifter 2024

Disclaimer: När du köper en produkt eller öppnar ett konto genom mina länkar erhåller jag en finansiell ersättning från respektive partner. Läs disclaimer och annonspolicy längst ner på sidan.

Vill du lära dig mer om SaveLends avgifter?

Bra!

SaveLend är en investeringsplattform där både privatpersoner och företag kan investera i peer-to-peer-lån (eller p2p som det ofta kallas). Företagets historiska avkastning har under de senaste åren varit lysande, och även under pandemin har SaveLends kunder fått en god avkastning. 

I denna artikel går vi igenom SaveLends avgifter samt hur SaveLends bonussystem fungerar.

Häng med!

savelend logo

Vilka avgifter tillkommer med SaveLend?

På SaveLend ligger standardavgiften på 10%, resten av din vinst får du behålla eller återinvestera i olika kredittyper. Men det är en låg avgift med tanke på att SaveLend erbjuder god framtida avkastning, bra riskspridning, investeringsfunktionen smartinvest, ett tryggt sätt att investera pengar och investera i krediter och möjlighet till att skräddarsy din investeringsstrategi. Välj månadssparande eller engångsinsättning och börja investera automatiskt med ditt SaveLend konto.

Den vanliga avgiften, skatten

En annan kostnad som tillkommer är skatten. Som privatinvesterare dras din skatt automatiskt när du får ränta för en av dina investeringar. Som företagskund dras automatiskt ingen skatt på dina investeringar, i stället får du så kallad ränta-på-ränta på all din avkastning. Genom att investera i olika krediter på ditt konto på SaveLend är det lätt att redan efter din första insättning få en suverän avkastning.

Hur fungerar SaveLends bonussystem?

SaveLend har ett roligt bonussystem som hjälper dig att tjäna pengar och minska standardsavgiften din avkastning på investerat kapital. Med bonussystemet vill SaveLend hjälpa dig att tjäna mer pengar och öka dina investeringar hos SaveLend.

Hur ser bonussystemet ut?

Bonussystemet via SaveLend fungerar i form av förmånliga avgifter för SaveLends investerare och är tillgänglig för både privatpersoner och företag. För aktieägare grundar sig bonusen på antalet aktier du äger och för investerare på det kapital du har på plattformen. 

För att få tillgång till bonusar är allt du behöver göra att uppfylla ett av de uppställda villkoren (insatt kapital respektive antal ägda aktier). Bonusnivåerna för investeringar i till exempel krediter hos SaveLend kan du se i bonustrappan.

SaveLend avgifter
Läs mer om Savelend

Läs mer & följ mig: