Sigmastocks historisk avkastning – Så ser Sigmastocks historiska avkastning ut 2024

Disclaimer: När du köper en produkt eller öppnar ett konto genom mina länkar erhåller jag en finansiell ersättning från respektive partner. Läs disclaimer och annonspolicy längst ner på sidan.

Är du intresserad av att lära dig vad Sigmastocks har för historisk avkastning?

Bra! 

Sigmastocks erbjuder en spartjänst för de som vill investera sina pengar helt automatiskt direkt i aktier istället för fonder till en låg avgift. Sigmastocks investerar själv och tillåter dig att börja investera och spara i aktier utan att du behöver lyfta ett finger. Med ett konto hos Sigmastocks är avgifterna låga och aktieroboten erbjuder bland annat insättningsgaranti och investerarskydd för ditt sparande.

I den här artikeln går jag igenom följande:

Min första rekommendation är att titta på min video () där jag jämför Sveriges ledande fondrobotar och robotrådgivare för att bilda dig en uppfattning om Sigmastocks och liknande tjänster.

Sigmastocks historiska avkastning

Aktieroboten simulerade historiska avkastning är stark och ger en god riskjusterad avkastning över lång tid. Avkastning är ingen garanti för framtida avkastning – ditt kapital kan både öka och minska i värde. Det innebär alltid en risk att ha i aktier i din portfölj och det finns ingen garanti för att du får tillbaka det investerade kapitalet. Tjänstens historiska avkastning för sparare som gjort en engångsinsättning ligger på mellan 9-13%.

Så ser den senaste rapporterade avkastningen ut

Aktierobotens senaste avkastning är god och ligger inom räckvidden för företagets målavkastning.

Hur ser Sigmastocks målavkastning per år ut?

Aktieroboten har en årlig målavkastning på 6-10% de senaste 10 åren, beroende på spararens portfölj och valda risknivå. Läs mer om hur Sigmastocks portföljerna fungerar.

Sigmastocks riskspridning

Genom Sigmastocks får du en god riskspridning och du kan enkelt månadsspara i aktier på ett säkert sätt.

Känner du nu att du vill lära dig ännu mer om Sigmastocks så rekommenderar vi att du läser vårt Sigmastocks omdöme & recension för att lära dig mer om tjänsten samt hur man öppnar ett konto och börjar investera.

Läs mer om Sigmastocks

Läs mer & följ mig: